Deze website maakt gebruik van cookies om het sitebezoek te meten en het delen van pagina's via social media mogelijk te maken. Voor meer informatie kunt u de privacypagina bezoeken.
Home
Voorbeelden
Prijzen
Veelgestelde vragen
Trouwtradities
Blog / Artikelen

 
Contact
Logo Fotomakerij - professionele trouwfotografie
Trouwfotografie van jullie héle trouwdag.
Vaste all-in-prijs, zonder verrassingen.
Trouwfotografie van jullie héle trouwdag.
Vaste all-in-prijs, zonder verrassingen.
Logo Fotomakerij - professionele trouwfotografie

Voorbeelden van ons werk

Vanaf deze pagina kun je enkele fotoalbums bekijken met een selectie uit de foto's van de betreffende trouwreportage. Klik op het fotootje om het album te bekijken.

     Kayleigh en Pieter

Trouwen in coronatijd heeft zo z'n beperkingen, maar dat kan dus écht wel een topfeest worden. Zoals de bruiloft van Kayleigh en Pieter!

     Erik en Lorinda

Op een zonovergoten julidag gaven Erik en Lorinda elkaar tweemaal het ja-woord; één keer voor de ambtenaar en vervolgens in de kapel in Staverden.

     Rick en Pjotr

Van een eerste ontmoeting bij het uitgaan, via de eerste echte 'date' die begon op perron 4 van Utrecht CS, naar een schitterend feest in Montfoort, waar Rick en Pjotr elkaar ten overstaan van familie en vrienden het ja-woord gaven.

Fotomakerij - Trouwreportages - Bruidsfotografie - Yvette en Lennard

     Yvette en Lennard

Yvette en Lennard trouwden in het stadhuis in Enschede én in de kerk in Enschede. Voor de 'officiële' foto's gingen we naar Landgoed Twickel in Delden (een wereldplek. Die gaan we onthouden!) en de dag sloot met een mooi feest in Haaksbergen. Uiteraard waren wij overal bij!

     Agnes en Jens

"A wedding in Wedde" - Voor deze bruiloft belandden we in het fraaie Groningen waar de trouwceremonie, de receptie en het feest allemaal plaatsvonden bij  brasserie en partyboerderij Weddermeerhoeve, een fraai verbouwde boerderij in Wedde. 

     Nadine en Walter

In het prachtige 18e-eeuwse kerkje in Lemmer gaven Nadine en Walter elkaar het ja-woord. Aansluitend was er een feest bij De Mallemok in het schitterende Sloten. Daar waren ook meer dan voldoende mooie plekken voor een mooie fotoshoot. De dag eindigde met een luide knal!

     Nathalie en Mitchel

Een bijzondere bruiloft op het strand van 's-Gravenzande bij Paviljoen Zomertijd. Voorafgaand aan de ceremonie zijn foto's gemaakt bij Landgoed Ockenburgh in Den Haag.

Disclaimer: Voorbeelden uit trouwreportages worden nooit geplaatst zonder uitdrukkelijke toestemming van het betreffende bruidspaar. Ook de keuze van de afbeeldingen wordt met hen vooraf overlegd.

Speciaal aanbod voor bruiloften in "coronatijd" - klik hier!

Onbeperkt aantal uren      Inclusief alle kosten

Klik hier voor alle informatie.

Vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek? Klik hier!
Vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek? Klik hier!

Creativiteit, passie en vakkennis in trouwfotografie.

Alle afbeeldingen op deze website zijn 2021 Fotomakerij en mogen niet zonder toestemming elders worden gebruikt.

KVK inschrijving 55752772 - BTW nr. NL002066322B15

Met dank aan de bruidsparen die toestemming gaven enkele van de foto's uit hun reportage op deze site te tonen.

Website door Netweters Alkmaar